پروتئاز ها سبب شکستن باند های پروتئینی و پپتید ها میشوند .
پروتئاز بطور طبیعی در بسیاری از میوه ها و در بدن بسیاری از حیوانات برای هضم مواد غذائی وجود دارد تریپسین و پپسین نقش پروتئازی داشته و در معده انسان و بسیاری از حیوانات وجود دارد همچنین بسیاری از میوه ها هم دارای آنزیم پروتئاز است پاپائین که در میوه آناناس به وفور یافت میشود نیز خاصیت پروتئازی دارد .
پروتئاز تولید شده در صنعت مخلوطی از چند نوع پروتئاز میباشد . و به میزان بسیار زیادی در تولید انواع مواد غذائی کاربرد دارد . این آنزیم ها در بهبود خواص هضم پروتئین ها، بهبود حلالیت، اصلاح خصوصیات عملگری (امولسی فایری، قابلیت اتصال به چربی ها، قابلیت اتصال به آب، قابلیت ایجاد کف، بهبود خواص ژل های پروتئینی) و بهبود طعم و پذیرش کلی، نقش موثری دارند.
از کاربرد های پروتئاز ها میتوان به تولید انواع پنیر ، انواع آبمیوه ، در تولید ماء الشعیر ها ، در استخراج عصاره های گیاهی ، برای جدا سازی گوشت به جا مانده بر روس استخوان در صنایع گوشت ،در صنایع آرایشی و داروسازی نیز استفاده میشود .
تلفن : 09125035538 تلگرام : RSPGROUP @ کانال تلگرام 02122131019 09128958856