صمغ گوار یکی از قوام دهنده ها و استابلایزر های پر کاربرد میباشد .صمغ گوارگام اغلب در مزارع هندوستان کاشته می شود .
همچنین صمغ گوار یک عامل ژل کننده و افزایش دهنده غلظت میباشد . و گاها" بعنوان پایدار کننده و یا جهت حفظ رطوبت استفاده میشود .
گوارگام در تولید بستنی - نوشیدنی - مربا - سوسیس و کالباس - سس مایونز - ماکارونی و بیسکویت استفاده میشود
لازم به ذکر است گوارگام بعنوان یک سوسپانسیون کننده در صنایع دارویی نیز قابل مصرف است از اینرو گوارگام های وارد شده دارای استاندارد های BP(غذایی) و USP(دارویی) هستند
همچنین از گوارگام در تولید مواد بهداشتی چون خمیر دندان - شامپو - نرم کننده ها نیز استفاده میشود .