ویتامین ث یا اسید آسکوربیک با فرمول شیمیایی C6H8O6 و بسیار محلول در آب است و با ایجاد محیط اسیدی یک آنتی اکسیدان قوی نیز محسوب میشود.

 اسید آسکوربیک یا ویتامین ث در پرتقال وجود دارد و کمبود آن سبب بیماری آسکوربوت میگردد .

اسید آسکوربیک ( ویتامین ث ) در چندین مدل پودری - گرانولی و روکش دار موجود میباشد.

و در بسته بندی ۲۵ کیلوئی آماده تحویل است.

اسید آسکوربیک خاصیت آنتی اکسیدانی داشته بخصوص در محیط های آبی و از تشکیل رادیکال آزاد در مواد غذائی جلوگیری مینماید .

همچنین ویتامین ث دارای خاصیت به  تاخیر انداختن اکسیداسیون و بروز تندی در مواد غذایی دارای میزان چربی بالا یا روغن ها (به همراه برخی آنتی اکسیدان های دیگر مثل BHA، BHT، توکوفرول ها و ...)


ویتامین ث ( اسید آسکوربیک ) هچنین  میتواند سبب جلوگیری از قهوه ای شدن آنزیمی در میوه ها و سبزیجات فرایند شده و آبمیوجات (استفاده از ترکیب اسید اسکوربیک، اسید مالیک و اسید سیتریک به دلیل کاهش pH آبمیوجات و پوره میوه از بروز آن جلوگیری میکند)
افزایش میزان کدری در ماءالشعیر
این ماده همچنین برای جبران ویتامین C تجزیه شده در جریان فرایند به ماده غذایی افزوده می شود.

 

تلفن : 09125035538                      تلگرام :  RSPGROUP @                 کانال تلگرام 

گروه بازرگانی رایان

با ما در ارتباط باشید

  آدرس: تهران، سعادت آباد، سرو غربی، ساختمان نگین سرو، شماره ۹۸ طبقه ۴ واحد ۲۹

تلفن: 22144680  - 22144681 -  22144682  - 22144683  - 22345521

فکس: 22131019

تلفن همراه:  ۰۹۱۲۲۷۸۸۰۰۴  -  ۰۹۱۲۳۹۹۱۶۹۸  -  ۰۹۱۲۵۰۳۵۵۳۸

آدرس ایمیل: info@rsp-group.com    n.bolghari@rsp-group.com    rsp_group@yahoo.com