ویتامین ث یا اسید آسکوربیک با فرمول شیمیایی C6H8O6 و بسیار محلول در آب است و با ایجاد محیط اسیدی یک آنتی اکسیدان قوی نیز محسوب میشود.
اسید آسکوربیک یا ویتامین ث در پرتقال وجود دارد و کمبود آن سبب بیماری آسکوربوت میگردد .
اسید آسکوربیک ( ویتامین ث ) در چندین مدل پودری - گرانولی و روکش دار موجود میباشد.
و در بسته بندی ۲۵ کیلوئی آماده تحویل است.
اسید آسکوربیک خاصیت آنتی اکسیدانی داشته بخصوص در محیط های آبی و از تشکیل رادیکال آزاد در مواد غذائی جلوگیری مینماید .
همچنین ویتامین ث دارای خاصیت به تاخیر انداختن اکسیداسیون و بروز تندی در مواد غذایی دارای میزان چربی بالا یا روغن ها (به همراه برخی آنتی اکسیدان های دیگر مثل BHA، BHT، توکوفرول ها و ...)
ویتامین ث ( اسید آسکوربیک ) هچنین میتواند سبب جلوگیری از قهوه ای شدن آنزیمی در میوه ها و سبزیجات فرایند شده و آبمیوجات (استفاده از ترکیب اسید اسکوربیک، اسید مالیک و اسید سیتریک به دلیل کاهش pH آبمیوجات و پوره میوه از بروز آن جلوگیری میکند)
افزایش میزان کدری در ماءالشعیر
این ماده همچنین برای جبران ویتامین C تجزیه شده در جریان فرایند به ماده غذایی افزوده می شود.
تلفن : 09125035538 تلگرام : RSPGROUP @ کانال تلگرام