اسید استیک یا جوهر انگور (سرکه )
که یکی از مواد پر مصرف در مواد غذائی و در تولید ضد عفونی کننده ها میباشد دارای فرمول شیمیائی CH3COOH میباشد .
اسید استیک بدون آب به اسید استیک یخی معروف است .
تولید اسید استیک به دو روش صنعتی و تخمییر باکتریائی امکان پذیر است
روش تولید تخمییر : که یک روش بسیار سالم است و سازمان بهداشت جهانی به هرچه بیشتر تولید کردن اسید استیک به روش باکتریائی تاکیید مینماید امروزه تنها ۱۰% از اسید استیک مصرفی در کل دنیا به روش تخمییر باکتریائی تولید میشود
باکتری های مخمر سرکه به دلیل تمایل به تولید سرکه به این نام معروف شده اند . این باکتری ها در مواد غذائی ، آب و خاک یافت میشوند . اسید استیک بطور طبیعی از میوه ها و برخی مواد غذائی در حال فساد توسط این باکتری ها تولید میشود .
روش دوم تولید اسید استیک که روش صنعتی میباشد به روش زیر انجام میشود :
در این روش متانل با منوکسید کربن در فشار بالای ۲۰۰ اتمسفر واکنش داده میشود و اسید استیک تولید میشود .
اسید استیک در بشکه های ۵۰ کیلوئی و ۲۵۰ کیلوئی آماده تحویل میباشد .
تلفن : 09125035538 تلگرام : RSPGROUP @ کانال تلگرام 02122131019 09128958856