اسید سیتریک یک اسید آلی خوراکی است که بطور طبیعی در لیمو ترش و پرتقال موجود است به همین دلیل به آن جوهر لیمو هم گفته میشود

 

  اسید پر مصرف خوراکی توسط دانشمند ایرانی ( جابرابن حیان) کشف شده است .

امروزه برای تولید صنعتی اسید سیتریک از قارچ آسپرژیلوس نایجر استفاده میشود .

اسید سیتریک در دو نوع موجود و آماده تحویل میباشد :

 اسید سیتریک منوهیدرات (اسید سیتریک آبدار)

اسید سیتریک خشک ( اسید سیتریک آنهیدروز )

اسید سیتریک با ظاهر کریستالی تولید میشود و عموما" در کیسه ها ی چند لایه بسته بندی میشود .

اسید سیتریک یکی از پر مصرف ترین اسید های خوراکی است که در تولید مربا - ژله - در تولید انواع نوشیدنی ها - نوشابه ها - بستنی - دسر - سس و روغن کاربرد دارد.

اسید سیتریک علاوه بر طعم دهندگی خاصیت نگهدارندگی نیز دارد .

گروه بازرگانی رایان

با ما در ارتباط باشید

  آدرس: تهران، سعادت آباد، سرو غربی، ساختمان نگین سرو، شماره ۹۸ طبقه ۴ واحد ۲۹

تلفن: 22144680  - 22144681 -  22144682  - 22144683  - 22345521

فکس: 22131019

تلفن همراه:  ۰۹۱۲۲۷۸۸۰۰۴  -  ۰۹۱۲۳۹۹۱۶۹۸  -  ۰۹۱۲۵۰۳۵۵۳۸

آدرس ایمیل: info@rsp-group.com    n.bolghari@rsp-group.com    rsp_group@yahoo.com