کافئین پودر سفید بدون بو ،براق و با طعمی بسیار تلخ است
کافئین دارای نقطه جوش ۱۷۸ درجه سانتیگراد و اسیدیته برابر ۹.۶
کافئین بطور طبیعی در چای ، قهوه و گیاه کولا و کاکائو موجود است
کافئین عمدتا" از برگهای گیاه کاملیا سینس استخراج میشود
کافئین یک آلکالوئید از خانواده متیل گزانتین هاست .
کافئین با گرید داروئی در بسته های ۲۵ کیلوئی آماده تحویل است .
کافئین
یک آلکالوئید از خانواده متیلگزانتینها است که خواص آن به تئوفیلین و تئوبرومین هم شبیه است.
کافئین
خالص (آزمایشگاهی)، به صورت پودر سفید رنگ و تلخ میباشد. این ماده از ترکیب کربن، هیدروژن، نیتروژن و اکسیژن تشکیل شدهاست.
کافئین هایی که در صنایع غذایی استفاده می شود در بسته های 25 کیلویی و به صورت پپودر سفید رنگ می باشد .