رو غن نارگیل در واقع نوعی چربی اشباع شده است که از میوه نارگیل بدست می آید
این روغن پر مصرف که علاوه بر مصرف گسترده آن در صنایع غذائی مصرف زیادی در تولید انواع کرم ها و شامپو ها دارد سرشار از لوریک اسید که خود نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط میباشد است . روغن نارگیل هیدرژنه نشده در دمای ۲۲ الی ۲۴ درجه ذوب میشود .
روغن نارگیل دارای دمای نقطه دود بالائی است لذا در تولید روغن سرخ کردنی از آن استفاده میشود . روغن نارگیل یکی از مواد اصلی در ساختن صابونهاست و باعث نگهداری صفتی در صابونها میشود.
روغن نارگیل وارد شده از کشور مالزی با برند کارگیل میباشد و در ظروف ۱۹۰ کیلوئی قابل ارائه است همچنین روغن نارگیل وارد شده از کشور فلیپین در بشکه های ۱۹۰ کیلوئی نیز قابل ارائه میباشد.
لطفا برای دریافت برگه آنالیز آزمایشگاه مرجع با بخش فنی شرکت رایان شیمی پارس تماس حاصل فرمائید .