پودر قهوه ، دانه قهوه از بهترین برندهای آمریکای جنوبی موجود است
واژه قهوه در واقع عربی شده واژه کافا میباشد کافا نام محلی است در جنوب غربی اتیوپی که اولین بار گیاه قهوه در آن منطقه یافت شد
مرغوب ترین نوع قهوه که طعم و بویی منحصر به فرد دارد از بوته ای به نام Arabica به دست می آید که قدیمی ترین نوع قهوه است و تنها در ارتفاع ۴۰۰۰ الی ۶۰۰۰ متر بالاتر از سطع دریا رشد مینماید .
نوع دیگر قهوه از نوع Robutsa است که در بلندای ۲۵۰۰ متر هم قابلیت رشد دارد و نسبت به نوع Arabica نسبت به سرما مقاوم تر میباشد .
شایان ذکر است میزان کافئین استخراج شده از قهوه (Rubutsa) دو برابر میزان کافئین استخراج شده از قهوه (Arabica) میباشد اگرچه بو و طعم آن در رده پائین تری از قهوه Arabica قرار میگیرد .
دانه های قهوه پس از چیده شدن بو داده میشوند و سپس آسیاب میشوند
بو دادن دانه های قهوه به سه طریق انجام میپذیرد :
۱- بو دادن ملایم (۷ دقیقه)
۲- بو دادن متوسط (۱۱ دقیقه)
۳- بو دادن تا حد تیره (۱۸ دقیقه)
نوع آسیاب قهوه هم نسبت به درشتی و ریزی آسیباب نمودن به دو صورت امکان پذیر است
نوع آسیاب فرانسوی ( قهوه فرانسه )
نوع آسیاب ترکی ( قهوه ترک )
پودر قهوه های فرانسه و ترک در بسته بندی ۲۵ کیلوئی اماده تحویل میباشد .
دانه قهوه بو داده شده در بسته های ۲۵ کیلوئی آماده تحویل میباشد .