اسانس خوراکی نارگیل فرانسوی با بهترین کیفیت موجود شد .

طعم و عطر نارگیل بسیار پر طرفدار می باشد و در تولید بسیار از مواد غذایی و محصولات ارایشی و بهداشتی استفاده می شود .

از جمله مصارف طعم دهنده نارگیل در صنایع غذایی استفاده گسترده اسانس نارگیل در تولید انواع کیک و کلوچه و شکلات و ابنبات همچنین از طعم دهنده نارگیل در تولید انواع روغن نیز استفاده می شود .

از طعم دهنده و اسانس های طبیعی و شبه طبیعی نارگیل در تولید انواع شامپو و کرم و خوش بو کننده نیز استفاده می شود .

از طعم دهنده های نارگیلی در تولید انواع دارو نیز استفاده می شود.

طعم دهنده نارگیل وارد شده توسط رایان شیمی پارس از چند شرکت اروپایی می باشد که از مطرح ترین و به نام ترین لابراتورهای تولید کننده این محصول در رده جهانی می باشند .

شما عزیزان برای دریافت نمونه و قیمت می توانید با بخش فروش این مجموعه در تماس باشید .

021-22345521-2

021-22144680-3

09125035538

09128958856

اسانس نارگیل

طعم دهنده نارگیل

اسانس مایع محلول در اب نارگیل موجود است .

اسانس مایع محلول در روغن نارگیل موجود است .

طعم دهنده پودری مقاوم به حرارت نارگیل موجود است .

اسانس مایع مقاوم به پخت نارگیل موجود است .

طعم دهنده پودری نارگیل موجود است .

گروه بازرگانی رایان

با ما در ارتباط باشید

  آدرس: تهران، سعادت آباد، سرو غربی، ساختمان نگین سرو، شماره ۹۸ طبقه ۴ واحد ۲۹

تلفن: 22144680  - 22144681 -  22144682  - 22144683  - 22345521

فکس: 22131019

تلفن همراه:  ۰۹۱۲۲۷۸۸۰۰۴  -  ۰۹۱۲۳۹۹۱۶۹۸  -  ۰۹۱۲۵۰۳۵۵۳۸

آدرس ایمیل: info@rsp-group.com    n.bolghari@rsp-group.com    rsp_group@yahoo.com