CBS یا همان روغن کره کاکائو
که از دانه های میوه پالم بدست می آید بصورت عمده و در تناژ بالا از کشور مالزی وارد میشود دمای ذوب CBS ( روغن جانشین ) وارد شده توسط شرکت رایان شیمی در حدود ۳۸.۵ درجه سانتیگراد است که نسبت به روغن های مشابه از دمای بالاتری برخوردار است در نتیجه در هنگام حمل و نقل ذوب نمیشود .
در ضمن روغن جانشینCBS وارد شده توسط شرکت رایان شیمی در دو نوع ذیل میباشد
- روغن جانشین کره کاکائو روکشی (CBS روکشی) که اغلب برای روکش شکلات و روکش روی بستنی و یا داخل پنیر ها و دسرها کاربرد دارد .
- روغن جانشین کره کاکائو قالبی (CBS قالبی) که اغلب در خود بستنی یا شکلات و یا در تولید انواع پنیر ها استفاده میشود .
روغن جانشین کره کاکائو CBS های وارد شده توسط این نمایندگی در کارتن های ۲۵ کیلوئی آماده تحویل است .