کازئینات سدیم منبع بسیار خوبی از پروتئین ها بوده و در صنایع غذائی بعنوان امولسیفایر کاربرد دارد.
از دیگر نقش های کازئینات سدیم میتوان به اتصال دهنده آب و کمک به پف کنندگی ، سفید کنندگی و کمک به ورآمدن نام برد.
کازئین در واقع پروتئین شیر میباشد و شایان ذکر است ۸۰% از پروتئین موجود در شیر گاو کازئین است که در انواع مدل های بتا کازئین - آلفا کازئین و کاپا کازئین یافت میشود .
از کازئینات سدیم در تهیه پنیر ، ماست ، بستنی و سوسیس و کالباس استفاده میشود .
کازئینات سدیم قادر است بسیاری از اسید آمینه های ضروری بدن را تامیین نماید .
کازئینات علاوه بر استفاده در صنایع غذائی در صنایع داروئی و تولید مواد اولیه دندانپزشکی نیز کاربرد دارد .