پلی فسفاتها از نمک های پر کاربرد در تولید فرآورده های گوشتی هستند
پلی فسفاتها بصورت پودری بی رنگ تا سفید بسیار حلال در آب و در پاکت های ۲۵ کیلوئی وارد شده از کشور آلمان موجود میباشد
از خصوصیات پلی فسفاتها میتوان به موارد زیر اشاره نمود :
ظرفیت نگهداری آب را در گوشت و محصولات دریائی نگه میدارد درنتیجه محصول خشک نمیشود .
از دنیچره شدن پروتئین ها جلوگیری نموده و مانع از تشکیل لکه های سیاه در بافت محصول نهائی میگردد .
رنگ و شفافیت محصول را پایدار میکند.
بافت گوشت و ماهی را قوت بخشیده و آنها را تازه نگه میدارد .
فرمول شیمیائی سدیم پلی فسفاتها عبارتند از : NA 5PO310
شکل ظاهری گرانول ریز زبر
تری پلی فسفات سدیم در کیسه های ۲۵ کیلوئی آماده تحویل است .