ویتامین ث (اسید آسکوربیک) دارای فرمول شیمیایی C6H8O6 است
از خصوصیات این ویتامین محلول درآب ... بسیار محلول در آب است و با ایجاد محیط اسیدی یک آنتی اکسیدان قوی نیز محسوب میشود.
خصوصیات شیمیایی منحصر به فرد اسید اسکوربیک(ویتامین ث) منجر به استفاده گسترده این ویتامین در صنعت شده است. اسید آسکوربیک به دلیل دو خصوصیت آنتی اکسیدانی و ویتامینی آن در مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.
اسید اسکوربیک به عنوان یک آنتی اکسیدان، عامل کاهنده، اسیدی کننده، حلال و ... در طول فرآیند ماده غذایی یا قبل از بسته بندی برای حفظ بو، رنگ و محتوای تغذیه ای به آن افزوده می شود. این ماده اکسیژن درون محیط ماده غذایی را جذب کرده و اکسید می شود و اکسیژن را از دسترس خارج کرده و مانع انجام واکنش های اکسیداتیو می شود.
در صنایع گوشت افزودن اسید اسکوربیک باعث کاهش میزان مصرف نیتریت و حفظ رنگ و تسریع در روند رسیدن به رنگ مناسب مورد نظر در فرآورده گوشتی می شود و از تولید نیتروزآمین ها جلو گیری میکند.
جالب آن است که تنها یک سوم ویتامین ث تولید شده در صنایع داروسازی استفاده میگردد و مازاد آن به عنوان افزودنی مواد غذائی استفاده میشود .
تلفن : 09125035538 تلگرام : RSPGROUP @ کانال تلگرام