طعم دهنده گوشت فرانسوی به صورت پودری و مایع موجود است
طعم دهنده گوشت فرانسوی با بهترین کیفیت
به عنوان طعم دهنده در فرآورده های گوشتی سوسیس کالباس همبرگر
طعم دهنده گوشت در دو مدل پودری و مایع موجود است.
موارد مصرف طعم دهنده گوشت فرانسوی :
به عنوان طعم دهنده در انواع سس و سوسیس و کالباس همچنین برای تولید سوپ های اماده و چاشنی غذا کاربرد دارد
به عنوان طعم دهنده در غذای دام و طیور
به عنوان طعم دهنده در غذای سگ و گربه خانگی
اسانس پوشت در بسته یک و ده کیلویی قابل عرضه می باشد
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید .