طعم دهنده گوشت فرانسوی به صورت پودری و مایع موجود است


طعم دهنده گوشت فرانسوی با بهترین کیفیت

به عنوان طعم دهنده در  فرآورده های گوشتی سوسیس کالباس همبرگر

طعم دهنده گوشت در دو مدل پودری و مایع موجود است.

موارد مصرف طعم دهنده گوشت فرانسوی :

به عنوان طعم دهنده در انواع سس و سوسیس و کالباس همچنین برای تولید سوپ های اماده و چاشنی غذا کاربرد دارد

به عنوان طعم دهنده در غذای دام و طیور

به عنوان طعم دهنده در غذای سگ و گربه خانگی

اسانس پوشت در بسته یک و ده کیلویی قابل عرضه می باشد

برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید .

گروه بازرگانی رایان

با ما در ارتباط باشید

  آدرس: تهران، سعادت آباد، سرو غربی، ساختمان نگین سرو، شماره ۹۸ طبقه ۴ واحد ۲۹

تلفن: 22144680  - 22144681 -  22144682  - 22144683  - 22345521

فکس: 22131019

تلفن همراه:  ۰۹۱۲۲۷۸۸۰۰۴  -  ۰۹۱۲۳۹۹۱۶۹۸  -  ۰۹۱۲۵۰۳۵۵۳۸

آدرس ایمیل: info@rsp-group.com    n.bolghari@rsp-group.com    rsp_group@yahoo.com